Cadouri Haioase

Magazin online de cadouri

Peste 5000 de cadouri pe stoc !

Idei de cadouri pentru fiecare ocazie, aniversare, majorat, nunta !

Sugestii si sesizari Concurs Carti de vizita gratuite OFERTA EN-GROSS
Store Logo Cadouri Haioase
Puteti achizitiona produsele noastre si direct de la sediul firmei, unde avem si depozitul central, in fiecare saptamana de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 18:00! Cautam magazine de cadouri in TOATA Romania, care sa preia produsele noastre, pentru ca voi sa le puteti cumpara din ORASUL VOSTRU !!!
Store Logo
home newsletter contact Despre noi CONCURSURI SI PREMII trimite comanda Calitatea Produselor Links BLOG
  

Suuuuuuuper Cooooncurs de farse de 1 aprilie !!!

Buna la tooooata luuuumeaaa !!!
Concursul tine pana la sfarsitul lunii Aprilie !!!

Aici aveti posibilitatea sa ne trimiteti ce farse doriti sa faceti sau ati facut cunoscutilor de ziua pacalelilor. Cele mai bune 3 farse vor fi premiate de magazinul nostru cu 5 farse GRATIS pentru cei 3 CASTIGATORI !!!
Asa ca hai la povestit sau imaginat farse !!! PS Castigatorii vor fi alesi pe 6 mai 2008 !!!
Postati pe BLOG povestioarele voastre la /blog/2008/03/09/suuuuuuuper-cooooncurs-de-farse-de-1-aprilie/ si nu veti regreta !!!Bine ati venit pe pagina promotiei Primul an si suntem deja primii !!!

Castigatorii concursului "Da, am implinit un an si suntem primii!!!" sunt urmatorii:

Premiul I :

Dorin Georgiana-Bucuresti

Premiul II:

Farcas Daniel- Deva

Cumpana Cristina- Bucuresti

Dinu Vlad- Tulcea

Matei Adrian- Bucuresti

Tomosoiu Paul- Bucuresti

Premiul III:

Niculea Iulia- Mogosoaia

Miu Iulia- Bucuresti

Grigorescu Ana- Bucuresti

Trifan Mihai- Bucuresti

Sarbu Nicolae- Bucuresti

Puscasu Lavinia- Bacau

Niculescu Zonica- Bucuresti

Coman Liviu- Bucuresti

Szekeres Roland- Timisoara

Niculea Iulia- Mogosoaia

Voinea Diana- Craiova

Stancescu Dragos- Bucuresti

Grigorescu Ana- Bucuresti

Oltean Viorela- Targu Mures

Rusu Vlad- Bucuresti

Premiul I: O pereche de ochelari de soare cu MP3 player!Rama Foto Digitala

 

 

 

 

Premiul II: Cinci premii II, cate un tricou de orice culoare, orice marime, personalizat 100% dupa preferintele castigatorului, sau orice tricou aflat in oferta www.cadourihaioase.ro , www.la-multi-ani.ro sau www.cadouridinromania.ro (optiunile de marime si culoare se vor exprima in limita stocului existent).

Premiul III: Cincisprezece premii III, cate un tricou pentru sticla de la www.cadourihaioase.ro

ATENTIE: Concursul se desfasoara in perioada 22 Mai 2007 - 30 Iunie 2007. Fiecare 3 RON valoare a cumparaturii va aduce in urna concursului un bilet! (Ex: o cumparatura de 30 RON va aduce 10 bilete, o cumparatura de 302 RON va aduce 100 de bilete). Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 14 Iulie 2007 la ora 14:00 la sediul firmei noastre.

Hai la cumparaturi

Regulamentul oficial al concursului cu premii „Primul an si suntem deja primii ! ” 22 Mai 2007 – 30 Iunie 2007

1 Organizatorul campaniei: Organizatorul concursului cu premii „Primul an si suntem deja primii ! ” este SC 1Asalt Advertising Agency SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul central in Str.Ion Heliade Radulescu, nr 24, sectorul 2, Bucuresti.
Regulamentul oficial a fost elaborat si va fi facut public in conformitate cu legile din Romania. Organizatorii isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba Regulamentul Oficial, modificari ce vor intra in vigoare dupa un anunt public facut anterior pe site-ul www.cadourihaioase.ro. 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare: Concursul cu premii „Primul an si suntem deja primii ! ” se va desfasura in perioada 22 Mai 2007 – 30 Iunie 2007 , urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.

3. Drept de participare: La concursul cu premii „Primul an si suntem deja primii ! ” poate participa orice persoana fizica, cetatean roman care accepta conditiile prezentului regulament. Nu au dreptul sa participe la aceasta campanie promotionala angajatii SC 1Asalt Advertising Agency SRL, precum si membrii familiilor acestora. Copiilor sub 14 ani care nu au act de identitate li se va atribui premiul pe baza certificatului de nastere si a actului de identitate al unuia dintre parinti. 
Mecanismul campaniei promotionale: Pentru participarea la concurs trebuie sa efectuati minim o comanda incheiata cu succes in valoare de minimum 30 RON sau sa se fi inscris la newsletter-ul de pe site-ul www.cadourihaioase.ro . Toate persoanele care au indeplinit aceste conditii vor participa la tragerea la sorti. La fiecare 3 RON valoare a cumparaturii (indiferent de numarul de cumparaturi) clientul beneficiaza de o sansa in plus la castigarea premiilor. Persoanele care se inscriu la newsletter in aceasta perioada fara a efectua cumparaturi beneficiaza de un singur bilet.
Clientii nostri si persoanele care se inscriu la newsletter vor castiga automat 50 de carti de vizita gratuit . Asteptam datele dumneavoastra pe care le doriti inscriptionate pe cartile de vizita, pe o singura fata, pe verso firma noastra putand sa adauge o reclama!
 
5. Conditii de validare: Trebuie sa efectuati minim o comanda incheiata cu succes in valoare de minimum 30 RON de pe site-ul www.cadourihaioase.ro sau sa va inscrieti in newsletter.
Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier, intr-un interval de 30 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor. Numele castigatorilor desemnati prin tragere la sorti vor fi publicate pe site-ul www.cadourihaioase.ro in termen de 1 zi de la data tragerii la sorti. Castigatorii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte.

Cei care doresc sa comande Gratuit cartile de vizita, vor fi de acord ca pe verso-ul cartilor de vizita firma 1 Asalt Advertising Agency SRL sa printeze reclama dorita de firma.

Cartile de vizita vor putea fi ridicate de la sediul firmei sau expediate intr-una din comenzile din magazinele noastre (www.cadourihaioase.ro , www.cadouri-lux.ro , www.la-multi-ani.ro sau www.cadouridinromania.ro ) efectuate de beneficiarul acestora, dupa confirmarea producerii cartilor de vizita.

LA FIECARE COMANDA EXPEDIATA CATRE D-VOASTRA, PUTETI SA AVETI 50 DE CARTI DE VIZITA GRATUITE IN COLET !!!

7. Procedura tragerii la sorti: La extragerea castigatorilor vor participa toate inregistrarile valide (conform art. 5). Un participant declarat castigator la o extragere nu poate castiga un alt premiu. Tragerea la sorti va avea loc in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei.

8.Taxe: Organizatorii se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea,

9. Prelucrarea datelor personale: Prin inscrierea datelor cu caracter personal pe talonul de concurs participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei 1Asalt SRL. Scopurile constituirii acestei baze de date sunt:
Desemnarea castigatorilor concursului cu premii „Primul an si suntem deja primii ! ”;
- informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la concursul cu premii „Primul an si suntem deja primii !” sau alte actiuni desfasurate in viitor. Datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, lege in baza careia acestia au urmatoarele drepturi: 
a) de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt prelucrate de catre 1Asalt Advertising Agency SRL. 
b) dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea datelor cu caracter personal sau transformarea acestora in date anonime in situatia in care prelucrarea nu este conforma Legii. nr. 677/2001; 
c) dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul prelucrarii, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu va mai viza datele in cauza. 
d) de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 
e) dreptul de a se adresa justitiei in situatia in care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor sale cu caracter personal; 
f) dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legii. Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit. b), lit.c) si lit. d) participantul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre 1Asalt Advertising Agency SRL (inclusiv e-mail). In cerere va preciza daca doreste ca informatiile / masurile luate sa-i fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. 
1Asalt Advertising Agency SRL va comunica informatiile / masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

10.  OBLIGATII: Organizatorii nu sunt obligati sa raspunda reclamatiilor inaintate de participantii care nu au castigat nici un premiu, plecand de la conditiile de validare a  premiilor prezentate mai sus in Sectiunea 5.
 
11. LITIGII: Orice potential litigiu intre rganizatori si participantii la acest concurs cu premii va fi solutionat pe cale amiabila, sau, daca nu este posibil, de catre tribunalele competente din Romania.

12 . INTRERUPEREA CONCURSULUI CU PREMII: Concursul cu premii poate fi intrerupt in caz de forta majora, sau in cazul unei decizii unilaterale luate de catre organizatori.

Castigatorii concursului "APRILIE, Luna Pacalelilor, Luna CadouriHaioase.ro !" sunt:

Premiul I - MARELE PREMIU - Rama foto digitala va pleca la OLARIU LAURENTIU (Lugoj)

Cinci premii II - cate un tricou la alegere - LAMARU DORIN (newsletter), ONIGA DANIEL (Alba Iulia), TUDOSIE MARIA CRISTINA (Craiova), MERCIOIU GHEORGHE (Ramnicu Valcea), COPOIU VIOREL (Giurgiu)

Zece premii III - cate o farsa la alegere - JIPA VALENTINA (Bucuresti), CIOBANU ANCA (Iasi), VAIPAN CECILIA (Resita), CRAETE ALEXANDRA (newsletter), BOITA BOGDAN (Mangalia), MARIN CRISTIAN (Galati), EVA MARIAN (Roman), CHIVU ADINA (Galati), STEFANESCU IONUT (Bucuresti), STEFAN GEORGETA (Bucuresti)

Partea I a extragerii din 12 Mai 2007

Partea a 2-a a extragerii din 12 Mai 2007

Toate aceste persoane vor fi contactate in cel mai scurt timp!!!

Va reamintim premiile concursului din luna Aprilie:

Marele premiu: O rama foto digitala

Cinci premii II: Unul tricou dintre cele 5 modele, la alegere

Zece premii III: O farsa la alegere. (Un produs din categoria FARSE)

Infinite mentiuni: Cate 50 de carti de vizita gratuite, pentru fiecare client sau abonat la NEWSLETTER

Nu uitati, toate cumparaturile efectuate in perioada 16 Martie - 30 Aprilie va aduc sanse de castig!

La fiecare 3 RON valoare a cumparaturilor aveti cate un bilet in urna!

De asemenea cei care doar s-au inscris la newsletter fara a efectua cumparaturi in perioada 16 Marti - 30 Aprilie beneficiaza de un singur bilet in urna.

Descrierea premiilor:

 

Rama Foto DigitalaMarele premiu este o rama foto digitala de ultima generatie, un produs deosebit cu capabilitati remarcabile. Rama poate stoca si reda atat fotografii cat si secvente video, dar si fisiere audio, pentru a crea o ambianta speciala. O sumedenie de functii, ce includ diferite viteze de ciclare intre fotografii sau asocierea anumitor fotografii cu anumite melodii, fac din aceasta rama un produs extrem de atragator.

 

 

Premiul II va recompensa cinci dintre clientii nostri norocosi. Fiecare dintre cei cinci va primi un tricou personalizat din partea firmei noastre, putand sa-si aleaga dintre cele cinci modele prezentate in fotografia alaturata (click pe ea pentru a o mari).
TricouTricouTricouTricouTricou


 

 

 

 Tricou Premiul III. Acest premiu este rezervat acelora dintre voi cu un simt al umorului extrem de dezvoltat. Va lasam pe voi, toti cei 10 castigori ai acestei "categorii", sa va alegeti una dintre farsele disponibile spre vanzare la sectiunea FARSE, si v-o facem cadou. Speram sa va apropie si mai mult de prietenii vostri.

 

 

 

Pentru cele 50 de carti de vizita GRATUITE

Carte de vizita

 

Promotia "Vreau 50 de carti de vizita GRATUITE" continua! Cine doreste 50 de carti de vizita gratuite nu trebuie decat sa se inscrie la NEWSLETTER.

Pentru cei care s-au inscris pana in prezent: Daca nu ati trimis deja datele necesare la adresa office @ cadourihaioase . ro va rugam sa o faceti negresit! Cartile de vizita vor fi executate si livrate GRATUIT in ordinea in care am primit aceste date. Lista este lunga, dar noi ne miscam cu talent si nu va trebui sa asteptati prea mult.

Varianta A

Varianta A

Varianta B

Varianta B

Varianta C

Varianta C

Varianta D

Varianta D

Hai la cumparaturi.

 

 

 

      Copyright 2007